Zonnepanelen
Foto

Zoals u vast om u heen kunt zien verschijnen er op steeds meer daken zonnepanelen.

Door de huidige subsidie regeling en de btw verlaging naar 6% op de arbeid is het nu de ideale tijd om te investeren in zonnepanelen.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in het aanleggen van zonnepanelen, wij verzorgen voor u het gehele traject. Allereerst komen wij bij een langs en bespreken met u de mogelijkheden, waarna wij voor u een geheel vrijblijvende offerte maken.

Naast het installeren van de panelen en omvormer verzorgen wij ook voor u de koppeling met het elektriciteitsnet incl. eventuele uitbreiding van uw groepenkast. Verder regelen wij samen met u de subsidie aanvraag en indien noodzakelijk het vervangen van de KWH meter van het energiebedrijf.

Indien gewenst kunnen wij u installatie voorzien van een webbox waarbij u zelf  via de computer of uw telefoon de opbrengsten van de installatie in de gaten kunt houden.

 

 


Zonnepanelen
Sunny portal

Op onderstaande link ziet u een voorbeeld van een aangelegde installatie waarbij online de status en opbrengst van de installatie kan worden uitgelezen via de computer of via een APP op uw telefoon.

 http://www.sunnyportal.com/Templates/PublicPage.aspx?page=f765bd6d-49ce-420f-bf27-b90cb9cc1aae


webdesign
webdesign